AP och vidare
  Attachment Parenting och vidare

Föräldraskap Spädbarn och småbarn Förskolebarn Skolbarn Förälder Blogg
Att växa och läka Hitta balansen Hitta likasinnade

 

 

 

Förälder

Att vara förälder påverkar mycket i livet. Hela världsbilden förändras och själv är man inte längre den självklara medelpunkten, något man kanske inbillat sig tidigare. Helt plötsligt blir du en länk i en kedja, med föräldrar och far- och morföräldrar bakom och barnen framför. De egna föräldrarna och deras roller syns i ett annat ljus.

 

Att vara förälder är en otrolig möjlighet att växa, en möjlighet att känna efter vad som är viktigt i ens eget liv.

 


Copyright © 2006 Skorpan. Alla rättigheter reserverade.

 

Disclaimer Denna sida beskriver min syn på ett respektfullt och anknutet föräldraskap. Jag är mamma, inte läkare eller medicinskt kunnig. Har du sådana funderingar hör med ditt BVC eller en läkare du litar på. Åsikter och fakta på sidor som länkas till ansvarar jag inte för.

Det finns flera

Det finns flera på ytan likande föräldraskapsfilosofier. För mig var det Attachment Parenting som blev starten, Sedan har jag blivit influerad från många håll och lär mig dagligen nytt från böcker, andra föräldrar och mest av allt av mina barn.

Läs mer>>

 

AP och annat

Attachment Parenting och vidare är en sida med mina tankar om föräldraskap. Under grunder hittas en beskrivning av först Attachment Parenting och sedan av några andra filosofier.

Läs mer>>

 

De senaste sidorna

Nytt från 12 September 09

Uppdatering av avsittet om flaskmatning

Nytt från 4 September 09

Mindfull parenting och Skolbarn (Som förhoppningsvis snart får mycket mer material.