AP och vidare
  Attachment Parenting och vidare

Föräldraskap Spädbarn och småbarn Förskolebarn Skolbarn Förälder Blogg
Att växa och läka Hitta balansen Hitta likasinnade

 

 

 

Hitta likasinnade

De flesta föräldrar strävar efter ett gott förhållande till sina barn, så klart. Många föräldrar tycker att de strävar efter respekt. Samsovning är defakto normen i Sverige, även om väldigt många strävar efter att få barnen att sova ensamma. Ammar gör de flesta och de flesta svenska föräldrar håller och bär sina barn i någon utsträckning.

 

Men när det kommer till kritan så sticker man lätt ut om man lever med sina barn på ett sätt som påminner om AP, eller CC eller på egenhand strävar efter att lyssna till instinkter och finna det biologiskt rimliga. att stick ut är inte alltid lätt och det är ofta trevligt att samspråka med andra med liknade tankar.

 

Mina tips är:

 

http://www.alltforforaldrar.se/snack/index.php?forum=246&ksnack=0&new=1&flat=0&bannerheight=&forumname=Attachment%20Parenting

 

http://www.abctidning.se

 

Men också att många av Amingshjälpens medlemmar har en mycket respektfull syn på barn, så att gå på Amningshjälpenträffar kan ge ett nätverk av likasinnade föräldrar.

 


Copyright © 2009 Skorpan. Alla rättigheter reserverade.

 

Disclaimer Denna sida beskriver min syn på ett respektfullt och anknutet föräldraskap. Jag är mamma, inte läkare eller medicinskt kunnig. Har du sådana funderingar hör med ditt BVC eller en läkare du litar på. Åsikter och fakta på sidor som länkas till ansvarar jag inte för.